Сутра акција против комараца

Ванредна акција сузбијања одрасле форме комараца у насељеним местима Алексинац, Алексиначки Рудник, Вакуп, Краљево, Глоговица, Житковац, Прћиловица и Моравац биће спроведена сутра 9. августа.

Општинска управа општине Алексинац обавештава грађане да ће се акција изводити у вечерњим часовима у времену од 18 до 22 часа прскањем ULV уређајима са возила и термалним замагљивањем и представља опасност за пчеле, па је потребно да грађани који живе у наведеним насељеним местима спрече кретање пчела за време вршења акције.

Уколико због неповољне временске ситуације буде потребно одлагање или прекидање акција грађани ће бити благовремено обавештени.

Акцију ће и овог пута изводити заједно предузећа ДЕ МУС из Сурчина и СИНИТРА из Ваљева, а детаљније информације о локацијама и току акције заинтересовани могу добити од руководиоца акције испред Општинске управе општине Алексинац Владимира Никодијевића на телефон 060/218-22-44.

Један коментар

  1. Kakvi su to likovi čoveče, pa zar nisu mogli da sačekaju da se malo raziđu ovi tmurni oblaci. Evo ovog momenta dok ovo pišem napolju pada kiša. Dakle bacili smo pare jer će kiša sve to da spere. Džaba krečenje momci. Ništa ne znamo da uradimo kako valja…

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

8 + 18 =