„Струга Опен”: Седам медаља за Алексинчане

Чланови Џудо клуба „Алексинац” постигли су одличан резултат на међународном турниру „Струга Опен” у Северној Македонији, освојивши укупно седам медаља: три златне, једну сребрну и три бронзане. Екипу састављену од 11 такмичара, предводила је тренер Бојана Станковић.

Најсјајнија одличја понели су Дуња Русимовић (старије полетарке, +48 кг), Вељко Манојловић (млађи дечаци, -50 кг) и Лав Петровић (старији дечаци, -55 кг). Сребрну медаљу освојила је Дуња Ивковић (млађе девојчице, -48 кг), док су бронзане медаље припале Лазару Стаменковићу (старији дечаци, -66 кг), Јани Милојковић (старије девојчице, +63 кг) и Лазару Русимовићу (кадети, +90 кг).

Турнир, одржан у Спортском центру „Биљанини извори” у Охриду, окупио је око 500 такмичара из 12 држава. Организатор такмичења био је Џудо клуб „Дрим” из Струге.

Наредног викенда, такмичари Џудо клуба „Алексинац” учествоваће на два престижна такмичења. У суботу ће се надметати на Појединачном првенству Србије за млађе дечаке и девојчице (годишта 2012. и 2013.) у Београду, док ће у недељу учествовати на међународном турниру „Топалов Опен” у Панађуришту (Бугарска).

Фотографије: Лична архива

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two × one =