Странка Руса у Алексинцу: Нисмо више део локалне власти, али подржавамо Вучића

Светомир Милановић, одборник у СО Алексинац испред Странке Руса, је на недавном заседању општинског парламента изразио незадовољство односом владајућег локалног СНС-а према њему и политичкој партији којој припада. Он је казао да ће убудуће наступати као самостални одборник, а не као део владајуће одборничке већине и да ће гласати сходно интересу грађана.

‒ Странка Руса је национална странка која се залаже за интерес грађана, без обзира на националну, верску или политичку поделу. Ми смо се договорили да подржавамо оно што је у интересу свих грађана општине Алексинац и да заједно радимо, почев од тога да нас буде у комисијама, одборима, да нам дозволе просторије. Међутим од тога се ништа није реализовало, није се договорило – каже за наш медиј овај одборник након што је колегама саопштио свој будући одборнички положај.

Милановић је још и казао да ће он радити као самостални одборник, али да се политичко опредељење када је у питању подршка председнику републике не мења.

‒ Наш главни одбор у Београду и Општински одбор у Алексинцу апсолутно подржава политику председника Александра Вучића и Владу Републике Србије, ту велику политику. Ми овде не можемо да подржимо оно што није у интересу пре свега националних мањина и свих осталих грађана који живе у општини Алексинац ‒ објаснио је једини одборник Странке Руса у Скупштини општине Алексинац.

За сада се из ОО СНС у Алексинцу и владајућег одборничког клуба поводом ове изјаве одборника Милановића нико није огласио.

Фотографија: Архива Алпрес.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 × 1 =