Стасавају нови риболовци

Трњански млађи основци су се почетком ове недеље први пут упознали са тајнама риболова. Настављајући традицију, Клуб спортских риболоваца „Трњане” се и ове године придружио акцији Савеза спортских риболоваца Србије и узео учешће у акцији „Рибарко”.

Инструктор „Рибарка” Мића Димитријевић, иначе председник КСР „Трњане” је ученицима прва четири разреда трњанске Основне школе „Стојан Живковић – Столе” одржао кратку едукацију о спортском риболову, о заштити животне средине, а представио је и „Рибаркову” бојанку. Уз поштовање свих мера заштите од актуелне епидемије, након предавања свим ученицима су подељене „Рибаркове” бојанке, медаље и флајери.

Након ове, више едукација деце ће се спровести онлајн уз помоћ инструктора и учитељица, које већ имају предвиђене пројекте и платформе за онлајн радове са ученицима. Када се стекну повољнији услови едукација ће се одржати и са осталим ученицима виших разреда школе у Трњану као и у околним основним школама, а такође ће инструктор „Рибарка” посетити и децу у вртићима .

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twenty − 7 =