СТАРОСЕДЕОЦИ, НОВАЈЛИЈЕ И ПОВРАТНИЦИ: НАПРЕДАК ПОЧЕО ПРИПРЕМЕ

Кошаркашки клуб Напредак почео је са припремама за предстојећу сезону у Другој лиги Србије. Састав алексиначког тима је у великој мери измењен, а оно што је за овдашњу јавност занимљиво, јесте да ће се клуб у великој мери ослањати на играче из Алексинца.

Прва овогодишња прозивка протекла је по плану. На терену су се појавила добро позната лица: капитен Никола Раичевић, Александар Миладиновић и Андрија Митровић. У Напредак су се, након две сезоне, вратили нишки кошаркаши – Вукадин Петровић и Немања Костић.

У првом тиму су и играчи из Напреткове јуниорске селекције: Јевтић, Митић, Ерор, Микић и Тренчић. Такође, први тренинг са екипом одрадила је неколицина кошаркаша из Београда и Смедерева, који су подвргнути провери. Хоће ли и са њима сарадња бити озваничена, одлуку ће донети стручни штаб у наредним данима.

Нови тренер биће, такође Алексинчанин, Марко Чудић. Некадашњи кошаркаш Напретка недавно је преузео вођство јуниорске селекције овог клуба, а истовремено се прикључио и првом тиму.

Чудић ће у раду имати значајну подршку председника клуба, Ненада Стојковића, који је и сам некада био тренер Напретка и носилац је тренерске лиценце.

Напредак ће у наредном периоду одиграти неколико контролних утакмица, чији ће термини накнадно бити познати и о којима ће спортска јавност бити накнадно обавештена.

Почетак сезоне у Другој лиги Србије заказан је за 8. октобар.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 × 1 =