Српски олимпијци посетили Алексинац и Бован (ФОТО)

Стонотениски клуб „Шуматовац” у Алексинцу и Стонотениско удружење „Језеро” у Бовну данас су посетили Марко Јевтовић, репрезентативац Србије у стоном тенису и учесник Олимпијских игара у Токију, и бивши репрезентативац Бојан Милошевић, који је давне 2000. године, са само 17 година,  учествовао на Олимпијади у Сиднеју. Са њима су били и професор Милан Станић, председник Стонотениског савеза Војводине и Дан Фрациле, председник Стонотениског клуба „Нови Сад” и генерални заступник немачке компаније GEWO која се бави производњом опреме за стони тенис.

Јевтовић и Милошевић су за стонотенисере и стонотенисерке оба клуба одржали краћи тренинг, а након тога је представник компаније GEWO екипама уручио поклоне у виду мајица и лоптица за стони тенис.

Посету је иницирао председник Шуматовца Јован Живић, који је и генерални секретар Стонотениског савеза Централне Србије и Спортског савеза општине Алексинац.

− Било нам је задовољство да угостимо драге и угледне госте. Ова посета уједно представља и  вид подршке играчима и играчицама оба клуба пред старт новог шампионата − казао је Живић за наш портал.

Иначе, у новом првенству стонотенисерке „Шуматовца” ће се такмичити у Другој лиги Србије, а стонотенисери у Квалитетној лиги ССЦС, док ће се стонотенисери „Језера” надметати у Регионалној лиги ССЦС.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

11 − 10 =