Konferencija SPS - Jovana Stojanovic

СПС у Алексинцу: 29 година од оснивања Одбора

Општински одбор Социјалистичке партије Србије је на данашњој конференцији за медије саопштио да ће у петак, 25. октобра, алексиначки социјалисти пригодно обележити 29 година постојања и деловања Социјалистичке партије Србије у општини Алексинац.

Овом приликом речено је да је 29 рођендан Општинског одбора дан када је 1990. године основан одбор и почело политичко деловање у борби за социјалну правду и успешну афирмацију социјалистичких вредности у општини Алексинац.

‒ Двадесет и девет година је дуг период не само у животу једне политичке партије, већ и у животу сваког човека. Време иза нас је показало и потврдило да СПС има јасну политику и јасан циљ, и да је наша локална политика у Алексинцу да чинимо боље сваком грађанину наше општине, да будемо и економски и културно јачи – каже Јована Стојановић, потпредседница Социјалистичке омладине ОО СПС у Алексинцу. 

Она је свечано обележавање вредног јубилеја, рођендан Општинског одбора СПС-а у Алексинцу, окарактерисала као чин манифестовање јединства и истрајности у напорима за остваривање програмских опредељења.

‒ Желимо да заједно са грађанима, интезивно наставимо успешно тражење путева праведности, правде и ваљаности за највећи број људи којима треба обезбедити живот достојан човека. Тим поводом, позивамо све чланове, симпатизере и заинтересоване грађане да заједнички обележимо 29. годину оснивања Одбора СПС-а у Алексинцу ‒ поручила је потпреdседница младих социјалиста у Алексинцу. 

Пригодно окупљање одржаће се у петак, 25. октобра, у сали некадашњег Комитета са почетком у 13.00 часова.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fifteen + twelve =