Спортски викенд: У знаку стоног тениса

У Хали спортова у Алексинцу сутра и у недељу одржаће се два стонотениска турнира.

Сутра од 10 сати рекете ће укрстити екипе које се такмиче у Квалитетној лиги СТС ЦС. Наш предстаник у овој лиги, алексиначки Шуматовац, одмериће снаге са Купером из Бора.

На истом месту, у недељу од 9 сати, одржаће се такмичење стонотенисерки у склопу Друге лиге Србије – група Југ. Стонотенисерке Шуматовца које се такмиче у овом рангу одмериће снаге са екипом Лужнице из Бабушнице.

У недељу ће играти и стонотенисери Језера из Бовна које се такмиче у Регионалној лиги. Они одлазе у Крушевац на меч против екипе Стонотениског клуба Напад.


Рукометашице против Радана

Заосталу утакмицу другог кола Прве лиге – Исток против Радана из Лебана, рукометашице Женског рукометног клуба Алексинац играће у недељу од 13 сати у Хали спортова у Бојнику.


Каратисти Шуматовца на Трофеју Уније

Чланови Карате клуба Шуматовац из Алексинца, њих петнаестак, учествоваће на традицоналном новогодишњем турниру Трофеј Уније који ће бити одржан у недељу у Тополи.

Како је најављено, после турнира уследиће проглашење најуспешнијих појединаца и клубова на нивоу Српске карате уније у 2021. години.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 × one =