Sportski vikend

Спортски викенд: Моравино бити ил’ не бити

Све утакмице 28. кола Зоне Исток играју се у недељу од 17:30 сати.

На игралишту у Суботинцу састају се стари знанци, Моравица и Сврљиг. Ривали су недавно одмерили снаге у финалу Купа Фудбалског савеза општине Алексинац, а славили су Суботинчани али тек након пенал-рулета, јер је у регуларном делу било нерешено – 1:1. Три кола пре краја шампионата, Суботинчани су на четвртом месту са 46 бодова, а њихов ривал заузима девету позицију са 35 бодова.

Наш други представник у друштву зонаша, Рудар Алпос са Алексиначког Рудника, путује у Зајечар на меч против Тимока. Када се погледа табела, Зајечарци су свакако фаворити, јер су тренутно на другом месту са два бода заостатка иза водећег Тимочанина из Књажевца, док су Рудничани на дну табеле са девет бодова.

Дерби сезоне у Балајинцу 

Када је реч о мечевима 31. кола Окружне лиге, у жижи интересовања љубитеља фудбала биће свакако утакмица у Балајинцу између Земљорадника и Мораве из Житковца. Обе екипе имају по 71 бод, с тим што је Морава, због боље гол-разлике, на другом, а Земљорадник на трећем месту. Од исхода овог меча зависиће коначан изглед табеле.

Ова утакмица игра се у недељу од 17 сати.

Sportski vikend

Истог дана и у исто време у Алексинцу ће играти Палилула и Наисус из Рожине, у Гредетину ће одмерити снаге Напредак 2012 из Крушја и Расовача, док се у Рожини састају Падина и Слога из Кормана.

А у суботу од 17 сати у Трњану ће играти Црвена звезда из Горњег Љубеша и Моравац из Чечине.
У овом колу слободан је ОФК Напредак 1929 из Алексинца.

Лидер против Добрујевчана

Сутра од 17 и 30 сати, у оквиру 20. кола Општинске лиге, у Суботинцу ће играти Шкриљац и Ратар из Горње Пешчанице, а у Витошевцу ће поделити мегдан Полет и Јединство из Бобовишта.

У недељу од 11 сати ривали су:

У Краљеву: ОФК РутевацОФК Слога из Добрујевца,
У Трњану: Борац Гредетин, и
У Радевцу: ПолетОФК Дражевац.

Од 17 сати и 30 минута у Јаковљу ће играти Победа и Јастребац из Тешице.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two × 3 =