Синоћ фолкор, вечерас први мечеви

Програмом у коме су учествовали чланови културно-уметничких друштава „Буковик” из Мозгова и „Стојан Живковић Столе” из Трњана, синоћ је практично отворен Ноћни турнир у малом фудбалу „Корман 2023”.

За ову летњу манифестацију, која се одавно издвојила по масовности и квалитетуи то не само на подручју алексиначке општине већ и знатно шире, ове године пријавило се 13 екипаи шест тимова у конкуренцији фудбалера до 15 година.

Сениори су подељени у две групе. А групу чине Доктори (Алексинац), Младост (Моравац), ФК Слога (Корман), Михајловић (Параћин), Комрен (Комрен), Ривал (Алексинац) и Гаучоси (Велики Шиљеговац), а у Б групи су Крушје (Крушје), Тасић кетеринг (Алексинац), Ратар (Горња Пешчаница), Транскоп Маринковић (Корман), Миша и другари (Рутевац) и Game over (Сухотно).

Част да отворе турнир припала је младим фудбалерима, ради се о екипама Сплинтери и Монтевидео, који ће ступити на терен у 21 сат.

После њих наступају сениори; од 21.30 сати састају се ФК Слога – Михајловић, од 22.15 Game over – Миша и другари и од 23 сата Ривал – Младост.


Наградни фонд 100 хиљада

Победник турнира у конкуренцији сениора биће награђен са 70 хиљада, за друго место биће додељено 20.000 и за треће 10.000 динара. Екипе које освоје неко од прва три места добиће и пехаре, као и најбољи играч и најбољи голман. Пехаре је обезбедио Спортско-рекреативни центар Алексинац (СРЦА).


Фотографије забележио Мића Димитријевић.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

19 − 1 =