Селектор репрезентације предводи Алексинчанке

Нови тренер Женског рукометног клуба Алексинац је Марко Марковић, досадашњи тренер развојне Б екипе Женског рукометног клуба Јагодина, иначе селектор репрезентације Централне Србије за девојчице рођене 2008.године и млађе и учесник Летњег рукометног кампа у Липовцу.

Марко Марковић

Његов помоћник биће досадашњи тренер Драган Тодоровић који је добио још два задужења; да ради са млађим категоријама, али и у Школи рукомета која, осим девојчица, окупља и дечаке, а ради се о генерацијама рођеним 2010. године и млађим.

Пре неколико дана, поред Алексинца, Школа рукомета стартовала је и у Основној школи „Стојан Живковић Столе” у Трњану, где ће се, како је речено, тренинзи одржавати уторком и четвртком од 17 сати. А што се Алексинца тиче, упис у Школу рукомета обављаће се и даље уторком и четвртком од 20 сати у Основној школи „Вожд Карађорђе” и средом и петком од 19 сати у Хали спортова.

Како нам је рекао председник клуба Дејан Павловић, у плану је да Школа рукомета ускоро почне са радом и у Основној школи „Вук Караџић” у Житковцу.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 × 3 =