Комунално продаје део старе механизације

Јавно комунално предузеће „Комуналне услуге” донело је одлуку о покретању јавне лицитације за отуђивање возила која овај колектив већ дуже време не користи. Према речима одговорних у предузећу, та возила представљају терет и да немају више своју функцију.

Ради се о неколико возила која не могу више да се региструју и о возилима која из неких техничких разлога нису у функцији.

− Предузеће је у овом периоду набавило нову механизацију, своје послове и редовне обавезе обављамо том механизацијом, а ову ћемо покушати да отуђимо на лицитацији. Од добијених средстава са ове лицитације предузеће ће набавити неку нову опрему која је у овом моменту неопходна предузећу за неку од наших делатности које обављамо за наше кориснике, односно за грађане општине Алексинац − објаснио директор Далибор Марковић.

Лицитација за стару механизацију која је на продају заказана је за 13. фебруар, а сви заинтересовани могу да их погледају на паркингу предузећа, такозвани сервис или на локацији поред градске депоније на Алексиначком Руднику, зависно од тога које возило је где остављено. 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

nine + 7 =