Rudar Alpos Moravac

„Рудари” прижељкују пласман у Зону

На отварању првенствене сезоне на Алексиначком Руднику, фудбалери Рудар Алпоса освојили су цео плен пошто су са 3:2 победили Моравца из Заплањске Топонице. Предност „рударима” омогућио је капитен Александар Земљак већ у 2. минуту и тако је остало до краја првог дела утакмице. У другом полувремену дошло је до тоталног преокрета: у 52. минуту Немања Додић довео је госте до егала, а шест минута касније и до предности – 1:2. Међутим, два минута касније Милош Станковић је поравнао резултат, а у самом финишу утакмице прецизним ударцем са беле тачке донео је свом тиму драгоцени тријумф.

Trener Dragan Milošević − Обе екипе су жарко желеле победу. Ипак, пресудила је већа жеља мојих играча за победом која ће нам свакако бити ветар у леђа за наредне мечеве − каже за наш портал Драган Милошевић, тренер Рудар Алпоса. − Утакмица је била крајње неизвесна од почетка до самог краја, али врло фер и коректна. Што се новог првенства тиче, ми не кријемо амбиције; наша жеља је освајање једног од прва три места и, ако се укаже прилика, пласман у виши степен такмичења − истиче Милошевић.

Иначе, пред старт јесењег дела шампионата Окружне лиге редове Рудар Алпоса појачала су петорица играча: Милош Станковић је дошао из Моравице (Суботинац), Филип Николић из Борца (Трњане), Андрија Илић из Напретка (Крушје), а ту су и двојица момака из Рударове омладинске школе фудбала, Милош Ивановић и Михајло Павловић. Из клуба су отишла тројица фудбалера: Стефан Видојковић и Стефан Петровић су нови чланови Буковика (Ражањ), док ће Бојан Марковић убудуће носити дрес суботиначке Моравице.


На списку 22 играча

RudarAlpos

У новој такмичарској сезони тренер Рудар Алпоса Драган Милошевић на располагању има 22 играча. То су: голман Данило Младеновић и играчи Александар Дурмишевић, Филип Николић, Никола Радоњић, Смиљан Стојанов, Новак Стојановић, Алекса Стоименовић, Денис Јовановић, Милош Станковић, Александар Земљак, Стефан Голубовић, Владимир Гојковић, Мирослав Јевремовић, Ранко Милошевић, Његош Радуловић, Лазар Радуловић, Ђорђе Галић, Александар Ђорђевић, Никола Милојевић, Андрија Илић, Милош Ивановић и Михајло Павловић.


 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

13 − five =