Ражањци на сајму туризма: Вино од дуња за председника

Међу 400 излагача из више од 27 земаља који учествују на овогодишњем 45. по реду Међународном сајму туризма у Београду своју понуду представљају и Ражањци. Ово је прво учешће ове општине на београдском сајму.

Ражањци су се потрудили да своју општину прикажу у што бољем светлу, па је њихов штанд привукао пажњу још на самом отварању. Међу гостима који су први разгледали ражњску понуду била је и делегација на челу са председником Александром Вучићем. Како су навели у Туристичкој организацији Ражња, њега су дочекали в.д. директора ТОО Ражањ Јелица Миленковић, Александар Дренић и Дејан Стамболић.

Да су Ражањци добри домаћини потврдило је и то што председник штанд није напустио празних руку. Од власника газдинства „Стамболићˮ, на поклон је добио вино од дуња „Јеленаˮ, како Ражањци воле да кажу, јединствени производ у Србији.

– Према плану и програму рада и активности за 2024. годину Туристичка организација представиће туристичку понуду општине Ражањ, носиоце туристичке понуде, привредне, пословне субјекте који се баве пружањем услуга у туризму, винарије, пољопривредна газдинства, домаће укусе из ражањског краја – поручују из Туристичке организације општине Ражањ, преко своје фејсбук странице

Међународни сајам туризма у Београду биће отворен до 25. фебруара. Овогодишњи партнер сајма је Грчка, а министарка туризма ове земље Олга Кефајолани јуче је заједно са председником Вучићем званично отворила сајам.

Извор фотографија: Фејсбук

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three × 1 =