Прво теретана, па хала

Клуб малог фудбала „Алексинац 2015”, који се, иначе, такмичи у Трећој лиги – Исток, у недељу, 10. јануара,почеће припреме за пролећни део такмичења и одигравање заосталих утакмица из јесењег дела шампионата. Прозивка играча и први тренинг обавиће се у 10 сати у теретани у Житковцу.

− Планирали смо да први део припрема, а ради се о кондиционим тренинзима, као и о вежбама снаге и динамичким вежбама, обавимо од 10. до 25. јануара, да би после тога у сали радили са лоптом и уигравали екипу − каже председник клуба Леонардо Матић. – У наставку првенства превасходни циљ је борба за опстанак. Додуше, распоред јесте згуснут, али уколико буде организовано куп такмичење нећемо изостати. Планирали смо да учествујемо и у такмичењу У-19 за млађе категорије и екипу смо благовремено пријавили, међутим због ситуације са корона вирусом такмичење још увек није почело. Уз договор, клуб је напустио Марко Дабарчић коме смо захвални на досадашњем доприносу нашој екипи. Ово је свако и прилика да му пожелимо пуно успеха у новој средини − додаје Матић.

У међувремену екипу је појачало неколико искусних играча који су већ бранили боје КМФ „Алексинац 2015”. То су: Далибор Матејев, Стефан Ђурић и голман Богдан Чудић, а ту је и новајлија Дарко Стојиљковић из Ниша. У току су преговори са Стефаном Сибиновићем из Крушевца, футсалером друголигаша Јастрепца из Блаца, а до почетка такмичења клубу би требало да се придруже још два-три млађа играча.

5 коментара

  1. Nema ništa od tog njihovog futsala, Dabarčić kada je trebao bio je tu na svakoj utakmici sada kada su došle neke zvezde on nije potreban.

  2. Kondicioni treninzi, vezbe snage i dinamicke vezbe… sve to za 15 dana? hahahahaha
    Zato se i borite ili “borite” za opstanak. Evo analogije – to je kao kada biste u jednom dorucku pojeli dorucak, rucak i veceru za zarednih nedelju dana, mozda i vise. Ako u tome uspeju ima nade za opstanak. 🙂
    (dresove za gospodu..:)

    1. Fudbalski naucniku najlakse je da anonimno komentarises,ali pre nego sto komentarises prvo lepo procitaj i informisi se .PRVO TERETANA PA HALA ,lepo pise za pametne ! Znaci nisu cele pripreme u teretani ,nego pocetak istih ,da ti malo docaram ! Nego ti posto si toliki naucnik mozes slobodno da svratis,da das neki komentar ,ali pazi azdaje grizu ??

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 × five =