Новине које пишу о години за заборав и о људима за памћење

Новогодишњи број „Ал новина” је највероватније већ у рукама верних читалаца. Они су могли да прочитају интервјуе са директором Опште болнице у Алексинцу др Гораном Видићем и др Драганом Бранковићем, алексиначким анестезиологом који месецима ради у црвеној зони Клиничког центра у Нишу где се сусреће са натежим болесницима. Ту је и прича о докторицама и другом медицинском особљу који раде у ковид служби овдашње болнице. У овом броју можете сазнати и које су то нове стоматолошке услуге у Дому здравља за које не морате више да одлазите у Ниш.

Цела насловна страна посвећена је медицинарима, уз јединствену поруку: Година за заборав, људи за памћење. Из садржаја у унутрашњим страницама издвајамо: Зашто је за власт овогодишњи општински буџет штедљив, а за опозицију расипнички, Зашто су остали и такви називи улица који уопште нису по вољи грађана. У овом броју још можете сазнати: Који је то алексиначки свештеник кога су и комунисти поштовали и које је то алексиначко село у коме је живео недавно преминули глумац Тихомир Тика Арсић.

 

Електронску верзију новогодишњег броја „Ал новина” можете да погледата на овом нашем сајту. Штампану верзију можете наћи на киоску „Теки” у центру града, код беле зграде. Новине су бесплатне, али је ограничен број примерака.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one × 2 =