Пројекат YourJob – подршка младима у изградњи каријере и проналажењу запослења

Да ли имате између 15 и 35 година и тражите начин да започнете или унапредите своју каријеру? Пројекат YourJob је ту да вам помогне да откључате свој потенцијал и остварите своје циљеве!

Каритас Србије заједно са Каритасом Алексинац, Бискупијским Каритасом Срем и Бискупијским Каритасом Зрењанин реализује пројекат YourJob. Пројекат је финансиран од стране Каритаса Аустрије и Реновабиса.

Циљ пројекта је да допринесе интеграцији младих у тржиште рада путем пружања услуге каријерног вођења и саветовања, односно путем оснаживања младих за излазак на тржиште рада, развијањем компетенција за тражење посла, мотивисањем младих, припремом за стицање радног искуства, пружањем помоћи и подршке младима да остваре конкурентност на тржишту рада, уз кампању подизања свести и већу спремност послодаваца да укључе младу радну снагу у своја предузећа.

„Пројекат YourJob, који се реализује у Каритасу Алексинац, осмишљен је да подржи младе у изградњи каријере, превазилажењу личних блокада и проналажењу смисленог запослења. Без обзира да ли се борите да пронађете посао, желите да стекнете нове вештине или вам је потребна подршка на путу у каријери, YourJob има понешто за свакога. Посебну предност имају они који су дугорочно незапослени, корисници социјалне помоћи, млади с инвалидитетом и други млади у ситуацијама вишеструке рањивости”, истакла је каријерна саветница Наталија Раковић, и навела шта све то пројекат нуди младима и зашто би требало да се укључе.

YourJob тим верује да свако заслужује шансу да успе. без обзира на своје досадашње образовање, искуства и специфичне отежавајуће животне околности и карактеристике. Зато наглашавамо приступачну комуникацију, осигуравајући да сви наши материјали и сесије буду инклузивни и прилагођени потребама особа са инвалидитетом и другим специфичним потребама.

Када се придружите YourJob-у, не добијате само подршку у каријери, постајете део заједнице. Упознаћете друге младе људе са сличним циљевима, делићете искуства и подржавати једни друге на вашем путу ка успеху. Поред тога, ваша каријерна саветница је увек ту да пружи охрабрење и помоћ кад год вам затреба.

Не пропустите ову невероватну прилику да изградите своју будућност. Ако сте спремни да направите следећи корак у својој каријери, придружите се пројекту YourJob. Контактирајте нас на мејл адресу natalija.rakovic@caritas-aleksinac.org.rs или нас позовите на 061/118-59-15. Посетите нас у Тихомира Ђорђевића 18, Алексинац. Започните промену већ данас!

ПР текст

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 + twenty =