Aleksinac-opstina

Prijem nekadašnjih čelnika opštine

Povodom predstojećeg Dana opštine, aktuelni predsednik Nenad Stanković danas je organizovao tradicionalni prijem za nekadašnje prve ljude aleksinačke lokalne samouprave.

Nenad Stanković U razgovoru sa svojim prethodnicima, predsednik Stanković je, pored ostalog, napomenuo da se trenutno realizuju četiri projekta vredna preko 220 miliona dinara, odobrenih od strane Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima. Najviše od toga, 62 miliona, biće izdvojeno za rešavanje energetske efikasnosti u OŠ „Vožd Karađorđe“ u Aleksincu, a biće podržana i tri projekta iz oblasti socijalne zaštite.

Stanković je najavio do kraja godine i početak gradnje novog mosta kod žitkovačke bare, napomenuvši da je Republika obezbedila projektnu dokumentaciju i sredstva, a lokalna samouprava radi na rešavanju određenih imovinskih odnosa.

Od nekadašnjih predsednika opštine, današnjem prijemu prisustvovali su Dragoljub Cvetković, Radoslav Pavković, Slaviša Krstić, Ivan Dimić i Milan Veljković. Među domaćinima ovog skupa bili su i predsednik Skupštine opštine Grujica Veljković i zamenik predsednika opštine Čedomir Rakić.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

7 + 5 =