Prijavljivanje za Seoske olimpijske igre do 5. juna

Opštinska organizacija za turizam i sport (OTIS) Aleksinac i ove godine priprema i organizuje kvalifikaciono takmičenje u sklopu Seoskih olimpijskih igara, a najuspešnije ekipe sa opštinskih nadmetanja steći će pravo učešća na republičkom takmičenju, čiji je domaćin Aranđelovac u drugoj polovini septembra.

Sve zainteresovane ekipe iz mesnih zajednica sa teritorije naše opštine svoje prijave mogu podneti najkasnije do 5. juna putem elektronske pošte ili lično u prostorijama OTIS-a, a nakon toga biće izvršeno izvlačenje parova za ekipne sportove i biti određena sela-domaćini po disciplinama. Organizatori očekuju da sva preliminarna takmičenja budu završena do kraja juna i da do tada budu poznati putnici za Aranđelovac.

– Kao i svake godine očekujemo lepo druženje i zato je vrlo bitno da se naša omladina, ali i odrasli i svi oni koji žele da se uključe u ove sportske aktivnosti angažuju i da učestvuju u jednom lepom izletu i druženju i van teritorija naše opštine – poručuje direktorka Opštinske organizacije za turizam i sport Milena Maksimović.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seven − 2 =