Прегршт медаља из Пожаревца

Такмичари алексиначког Карате клуба „Шуматовац” учествовали су на међународном турниру „Балкан опен” који је у недељу у Пожаревцу организовала Српска карате унија. Алексинчани су освојили 13 медаља, и то две златне, пет сребрних и шест бронзаних, а у генералном пласману у конкуренцији 22 клуба освојили су одлично пето место.

У катама златом су се окитили Лука Алексић и ката тим „Шуматовац 1” у коме су били Лука Ђорђевић, Лука Алексић и Петар Живковић.

Сребрна одличја у катама појединачно припала су Немањи Миљковићу, Луки Ђорђевићу и Лани Ђорђевић и ката тимовима „Шуматовац 2” (Марија Алексић, Милица Јовановић, Емина Младеновић) и „Шуматовац 3” (Лазар Влајић, Стефан Стојановић, Лука Алексић).

Бронзана одличја у катама изборили су Петар Живковић, Никола Миљковић, Марија Алексић, Ена Радуловић и Ива Павловић, као и ката тим „Шуматовац 1” који су чиниле Теодора Павловић, Кристина Павловић и Милица Миловановић.

Домаћин међународног турнира „Балкан опен” био је Карате клуб „Пожаревац 92”, а учествовало је око 400 такмичара свих узраста из Србије, Македоније и Румуније.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two − 2 =