Vučić

Predsednik Vučić i ministri sutra u Aleksincu

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i nekoliko ministara u Vladi boraviće sutra u Aleksincu kako bi prisustvovali skupu koji organizuje UNOPS (Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge), a na kome će biti predstavljeni rezultati postignuti kroz projekte podržane od srane Kraljevine Norveške u Republici Srbiji. Na skupu pod nazivom „Norveška za vas” uvodnu reč, osim predsednika Vučića, imaće i Anre Sans Bjornstad, ambasador Kraljevine Norveške, Armen Čobanjan, regionalni direktor programa za Evropu i Centralnu Aziju UNOPS-a i prvi čovek aleksinačke lokalne samouprave Nenad Stanković.

O postignutim rezultatima kroz sprovođenje projekata govoriće predstavnici Društva za razvoj kreativnosti iz Aleksinca, Centra za organsku proizvodnju iz Selenče i Nihad Biševac, gradonačelnik Novog Pazara. Ovom prilikom sa predsednicima opština i gradonačelnicima govoriće se o potrebama lokalnih samouprava koje mogu biti ostvarene uz moguću podršku Kralj evine Norveške. U tim razgovorima o potencijalima za buduću saradnju, osim norveškog ambasadora u Srbiji, učestvovaće i Zoran Đorđević, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Branko Ružić, ministar državne uprave i lokalne samouprave u Vladi Srbije.

Projekat „Norveška za vas” sprovodi se na teritoriji 91 lokalne samouprave u Republici Srbiji, a sutra u Aleksincu se očekuje i dolazak njihovih predstavnika.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

fifteen − 13 =