Vučić

Председник Вучић и министри сутра у Алексинцу

Председник Републике Србије Александар Вучић и неколико министара у Влади боравиће сутра у Алексинцу како би присуствовали скупу који организује УНОПС (Канцеларија Уједињених нација за пројектне услуге), а на коме ће бити представљени резултати постигнути кроз пројекте подржане од сране Краљевине Норвешке у Републици Србији. На скупу под називом „Норвешка за вас” уводну реч, осим председника Вучића, имаће и Анре Санс Бјорнстад, амбасадор Краљевине Норвешке, Армен Чобањан, регионални директор програма за Европу и Централну Азију УНОПС-а и први човек алексиначке локалне самоуправе Ненад Станковић.

О постигнутим резултатима кроз спровођење пројеката говориће представници Друштва за развој креативности из Алексинца, Центра за органску производњу из Селенче и Нихад Бишевац, градоначелник Новог Пазара. Овом приликом са председницима општина и градоначелницима говориће се о потребама локалних самоуправа које могу бити остварене уз могућу подршку Краљ евине Норвешке. У тим разговорима о потенцијалима за будућу сарадњу, осим норвешког амбасадора у Србији, учествоваће и Зоран Ђорђевић, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и Бранко Ружић, министар државне управе и локалне самоуправе у Влади Србије.

Пројекат „Норвешка за вас” спроводи се на територији 91 локалне самоуправе у Републици Србији, а сутра у Алексинцу се очекује и долазак њихових представника.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

17 − nine =