Председник поклонио комплет дресова

Председник општине Алексинац Далибор Радичевић приредио је јуче пријем за делегацију Рукометног клуба „Алексинац” и том приликом капитену екипе Огњену Тривунцу уручио комплет дресова које је обезбедила Канцеларија за младе.

Овом приликом је истакнуто да РК „Алексинац” има богату и дугу традицију и одличне резултате; основан је пре више од пола века – давне 1970. године, а у последње две године, уз помоћ локалне самоуправе, успешно се такмичи у Првој лиги – Исток и две сезоне заредом осваја прво место и учестује у баражу. У  разговору је наглашено да у оквиру клуба ради Школа рукомета за малишане, да траје 10 месеци и да је потпуно бесплатна. Због одличних такмичарских резултата, клуб је прошле године од стране Спортског савеза општине проглашен за најбољи спортски колектив.

Пријему су присуствовали  и члан држане репрезентације глувих и наглувих Александар Стојковић, члан млађих селекција Дарко Живановић и челници клуба – генерални секретар Богдан Симић и председница Сузана Турк која је истакла да примарни циљ клуба и у наредној сезони остаје исти – освајање првог места и пласман у Супер Б лигу.

Један коментар

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one × 1 =