Председник општине: Надам се да следеће године радите  у новим објектима

Председник општине  Алексинац Далибор Радичевић захвалио се амбасадору и народу Јапана на новој донацији, која осим матeријалне има и дубљи симболичан значај, представља и знак пријатељста које ће се неговати и у будућности.

Радичевић се захвалио и министарки здравства професорки др Даници Грујичић што је данас дошла у Алексинац, уз опаску да је то њена прва посета нашем граду од како је члан Владе Републике Србије.

Први човек алексиначке локалне самоуправе је приликом обраћања представницима медија и присутнима на церемонији уручивања јапанске донације поновио да је пројекат реконструкције и изградње нових објеката у општој болници завршен, и пожелео директору др Видићу да у наредним годинама он и његове колеге раде у новим објектима, а све у интересу пацијената.

− Задовољство ми је да могу да вам кажем да је завршен пројекат реконструкције и доградња Опште болнице који ће бити финансиран средствима Владе Републике Србије и Министарства за јавна улагања, а наравно све то уз велику помоћ и самог председника Републике, господина Александра Вучића. Господине Видићу, ова донација која данас стиже у Општу болницу од стране Амбасаде Јапана и Његове екселенције господина амбасадора, само је још једна потврда да радите озбиљан и одговоран посао. Надам се да ћете уз помоћ локалне самоуправе, Владе Републике Србије и пријатеља, као што је амбасада Јапана, наредне године радити у новом простору који је прилагођен свим стандардима, како би лечење пацијената било на врхунском нивоу, што они то и заслужују − казао је Радичевић. 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

18 + thirteen =