Predsednik Dalibor Radičević

Председник општине Далибор Радичевић осудио претње председнику Вучићу

Председник општине Алексинац и члан Главног одбора СНС-а Далибор Радичевић је у послатом саопштењу медијима најоштрије осудио претње које су упућене председнику Републике Србије Александру Вучићу.

„Најоштрије осуђујем претње које су упућење председнику Републике господину Александру Вучићу. Живимо у слободној земљи у којој свако има право на своје мишљење које може и јавно да изнесе, али кад некоме цртају мету на чело и јавно позивају и прете убиством морамо то и најоштрије осудити”, стоји поред осталог у саопштењу првог човека алексиначке локалне самоуправе достављеном нашој редакцији.

Радичевић истиче да „Злоупотребљавајући друштвене мреже појединци постају толико храбри да отворено прете убиством председнику државе и уносе немир код грађана.”

Он је овом приликом позвао све државне органе да реагују у складу са законом и својим овлашћењима и спрече овакве испаде појединаца.

„Поздрављам акцију Безбедносно-информативне агенције, Министарства унутрашњих послова и Тужилаштва за високотехнолошки криминал који су брзо реаговали и привели осумњиченог”, стоји на крају саопштења којима се овдашњој јавности обратио Далибор Радичевић, председник општине Алексинац.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 × four =