Прћиловица: Клинци 33 и Цареви однели победничке пехаре

Током викенда у Прћиловици је завршен традиционални Ноћни турнир у малом фудбалу, који је ове године окупио 15 екипа у две категорије – девет у категорији сениора и шест у конкуренцији дечака од 12 до 15 година. Екипе су дошле из Радевца, Трњана, Бобовишта, Алексиначког Рудника, Моравца, Житковца, Алексинца и Прћиловице, али је било и тимова састављених од играча из више насеља.

У финалној утакмици сениора, одиграној синоћ пред око 400 гледалаца, снагу су одмериле две алексиначке екипе – Клинци 33 и Доктори. Клинци су славили са 3:1 и освојили прво место и новчану награду у износу од 80.000 динара. Доктори су за друго место добили новчану награду од 20.000 динара, док је треће место и 10.000 динара освојио Полет из Радевца. Најбољи играч је био Никола Стојановић, члан Доктора, а за најбољег голмана проглашен је Никола Пешаковић из Полета.

Међу дечацима, најбољи су били Цареви из Алексинца, који су награђени са 10.500 динара. Друго место и новчану награду од 3.000 динара освојио је Рудар са Алексиначког Рудника, док су трећи Сплинтери из Трњана, награђени са 1.500 динара. За најбољег играча проглашен је Филип Тасев, члан Рудара, док је титула најбољег голмана припала Предрагу Спасићу из екипе Сплинтери. Шампиони из Житковца, као најмлађа екипа и због фер-плеј игре, награђени су ваучером од 4.000 динара.

Осим новчаних награда, по три најбоље екипе у обе конкуренције награђене су и пехарима, док су најбољи играчи и голмани добили статуете. Ове награде обезбедио је Спортско-рекреативни центар Алексинац (СРЦА).

Фотографије: Инстаграм Ноћни турнир Прћиловица

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

nineteen − 4 =