Повратак Арсића у великом стилу

За недељу дана Брђанка и Минерс из Мајданпека имали су два сусрета у оквиру првенства Регионалне лиге – Север, оба у Алексинцу и оба пута је славила Брђанка, у првој утакмици са 5:4, а у другој са 8:4.

Дејан Арсић

У првих десет минута Брђанка је у режији Арсића, Николића и Тасића извела прави блицкриг, постигла четири гола и шокирала госте из Мајданпека који су се пробудили тек у финишу првог полувремена. И у наставку меча Алексинчани су наставли са одличном игром и на крају стигли до победе.

Епитет најбољег актера меча заслужио је Дејан Арсић који се, после једномесечног отсуства због картона, вратио у великом стилу, постигао је четири гола и дао пун допринос шестој победи свога тима у актуелном првенству.

Брђанка је на трећем месту са 19 бодова, а наредни меч  игра у Трстенику против Чаршије.


БРЂАНКА- МИНЕРС 8:4 (4:1)

Хала спортова, Алексинац. Судије: Предраг Христов, Александар Ранђеловић (Ниш). Стрелци: 1:0 Арсић у 1, 2:0 Николић у 7, 3:0 Тасић у 9, 4:0 Арсић у 10, 4:1 Алексовски у 18,  5:1 Цветковић у 25, 5:2 Новаковић у 26, 6:2 Јевремовић у 27, 7:2 Арсић у 29, 7:3 Новаковић у 29, 8:3 Арсић у 35, 8:4 Новаковић у 37. минуту. Жути картон: Д. Кодић, представник Минерса.

БРЂАНКА: ЂОРЂЕВИЋ, САВИЋ, ЈЕВРЕМОВИЋ, МИЛОШЕВИЋ, АРСИЋ, Цветковић, Гојковић, Голубовић, Николић, Мајдевац, Тасић, Шућур.

МИНЕРС: МАТЕЈЕВИЋ, НОВАКОВИЋ, СТОШИЋ, АЛЕКСОВСКИ, ЈАНКОВИЋ, Радовановић.

 


Пораз Алексинчана

У 15. колу Треће лиге – Исток футсалери Клуба малог фудбала „Алексинац 2015” поражени су на свом паркету од БСК-а из Бујановца са 3:8 и тренутно заузимају седмо места са 16 бодова.


 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

6 + 9 =