Потражња за шумским и багремовим медом

Судећи по објави на званичном сајту Савеза пчеларских организација Србије (СПОС), српски пчелари већ ове године имаће користи од сопствено изграђеног погона у Рачи. У позиву који стоји на интернет страници овог удружења обававештавају се пчелари, чланови овог удружења, да могу да продају своје количине правог шумског и багремовог меда овој фабрици.

Погон за прикупљање и пласман меда пчелара СПОС-а „Наш мед” д.о.о тражи неограничене количине правог шумског (мешавине шумског меда са другим медовима; мешавине у којима доминира ливадски мед неће бити прихваћене), као и правог багремовог меда.

Цена коју ће Погон плаћати за шумски мед је унапред позната и фиксна, износиће противдинарска вредност 5,5 евра за килограм, а за багремов мед цену је још увек немогуће презицирати, јер она на тржишту непрестано расте и износиће сигурно не мање од 4,6 евра по килограму. То је тренутно реална тржишна цена, а очекује се и већа, ако се тржишни трендови наставе.

Из Погона апелују на све заинтересоване пчеларе, који желе да продају мед, да путем мејла или поште, најкасније до 10. августа, доставе своју понуду меда на следећи начин:

Електронским путем на мејл адресу: nasmed.prodaja@gmail.com, контакт особа којој се шаљу подаци је Иван Ивић, комерцијалиста Погона „Наш мед”, број телефона 064/65-77-833.

Редовном поштом или брзом поштом на адресу:
Погон „Наш мед”,
Солунских ратника бр. 2 ,
34210 Рача,
(контакт особа Иван Ивић, 064/65-77-833).

Више информације можете пронаћи на веб-адреси: spos.info.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

14 + twenty =