Пораз Радевчана у дербију, Тешичани потопили фењерџију

У дербију 13. кола Окружне фудбалске лиге у Алексинцу су поделиле мегдан екипе које су пре ове утакмице биле на првом и другом месту, Земљорадник из Балајинца и Полет из Радевца, Јастребац је у Тешици потопио фењерџију из Чечине, док је Слога у Корману поделила плен са Победом.

У дербију кола, који је одигран на Градском стадиону у Алексинцу, гости из Балајинца били су врло убедљиви; са 5:0 савладали су Радевчане. Тростроструки стрелац био је Петар Коцић, а по један гол додали су Игор Денкић и Милош Стојановић.

У Тешици опет пола туцета голова: Јастребац – Моравац из Чечине 6:0! Два гола постигао је Далибор Крстић, по једанпут су се листу стрелаца уписали Дарко Филиповић и Дарко Ценић, као и резеристи Ведран Динчић и Илија Станојевић.

У Корману Слога је у сусрету са Победом из Русне изборила реми– 1:1. Гол за Корманце дао је Александар Анђелковић у 11. минуту, а гости су изједначили у 25. минуту поготком Илије Тасића.

Остали резултати:

Рожина: Наисус – Топлица (Шарлинац) 3:1,
Јовановац: Слога – Баличевац 1:2,
Мерошина: Рад – Борац (Азбресница) 2:4, и
Тасковићи: Тасковићи – Моравац (ЗаплањскаТопоница) 6:4.

Слободан је био Раднички из Кочана.

Два кола пре краја полусезоне Земљорадник из Балајинца је на лидерској позицији са 29 бодова. Јастребац је скочио на друго место са три бода мање, на деоби треће позиције су Полет из Радевца и Борац из Азбреснице са по 25 бодова, док је Слога из Кормана на 14. месту са  осам  бодова.


ПОЛЕТ – ЗЕМЉОРАДНИК 0:5 (0:3)

Градски стадион, Алексинац.Гледалаца: око 100.Судија: Марко Марковић (Ниш). Стрелци: 0:1 Коцић у 16, 0:2 Денкић у 38, 0:3 Коцић у 45, 0:4 Коцић у 50, 0:5 Стојановић у 85. минуту. Жути картони: Маринковић, Милић (Полет), Стефановић, Денкић, Стевановић (Земљорадник).

ПОЛЕТ: Аранђеловић, Агатоновић (од 46. Динчић), Д. Петровић, Пешић, Стевановић (од 85. Нешић), М. Радојковић, Михајловић, Н. Радојковић (од 72. С. Петровић),  Н. Бабић (од 72. Милић), Митровић, Ристић (од 46. Маринковић).

ЗЕМЉОРАДНИК: Величковић, Илић, Срејић, Денкић, Петковић, Стефановић (од 46. Бабовић), Милојић (од 78. Демић), Коцић (од 87. Ђорђевић), Стојановић, Стевановић (од 78. Пејчић), Радојловић.


ЈАСТРЕБАЦ – МОРАВАЦ (Ч) 6:0 (2:0)

Игралиште у Тешици.Судија: Милош Бранковић (Алексинац). Стрелци: 1:0 Крстић у 11, 2:0 Крстић у 19, 3:0 Филиповић у 53, 4:0 Д. Ценић у 65, 5:0 В. Динчић у 71, 6:0 Станојевић у 75. минуту. Жути картони: Крстић, Лукић (Јастребац).

ЈАСТРЕБАЦ: У. Ценић, Симоновић, Н. Ценић, Пантовић, Лукић, Филиповић, Тасић, Стојановић (од 54. В. Динчић), Д. Ценић, Крстић (од 59. Станојевић), А. Динчић. 

МОРАВАЦ (Ч): Крстић, Пејчић, Милојковић, Станковић, Јовановић, Николић, Алексић, Аранђеловић, Димитријевић, Ангелоски, Ђорђевић.


СЛОГА (К) – ПОБЕДА 1:1 (1:1)

Игралиште у Корману. Судија: Стефан Ивановић (Ниш). Стрелци: 1:0 А. Анђелковић у 11, 1:1 Тасић у 25. минуту. Жути картони: Стевановић, Рајковић, Марковић (Слога), Митић (Победа).

СЛОГА (К): Недељковић, Димитријевић (од 63. Јанаћковић), Марковић, Д. Ђорђевић, Стевановић, А. Анђелковић, А. Ђорђевић, Војиновић (од 89. Стојковић), Рајковић, М. Анђелковић, Стојиљковић.

ПОБЕДА: Маријановић, Димитријевић, Митић, Љубисављевић, Бораковић, Игњатовић, Тасић, Стојиљковић, Филиповић, Васић, Стојановић.


Фотографије: Милан Јовановић (Полет – Земљорадник) и званична Инстаграм страница ФК Јастребац, Тешица (Јастребац – Моравац)

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twenty − 8 =