Aleksinac Grad

Помозимо девојчицама које су прерано остале без мајке

Из хуманитарног удружења „Сунцокретиˮ, које редовно прикупља донације за оболеле суграђане, данас је потекла још једна иницијатива. Овога пута подстакнута трагедијом породице Ристић.

Из „Сунцокретаˮ апелују на грађане да помогну двема девојчицама које су прерано остале без мајке Ане Ристић, која је преминула од рака.

– Ово је прича из мог комшилука. Тешка прича. Тешко одрастање. Две сестрице су изгубиле мајку. Млађа ћеркица је у шестом разреду Основне школе ‘Вожд Карађорђе’ и сакупља се на нивоу школе, а преко Црвеног крста, помоћ за њих две. До петка! Ко жели и може да помогне, знате шта вам је чинити – стоји у апелу Јелене Илић, једне од представница „Сунцокретаˮ. 

Нека буде симболичан износ, али од срца, додају из удружења „Сунцокретиˮ.

 

Један коментар

  1. Pare neće rešiti ništa, neće nadomesti nedostatak. Bolje kupite drugaricama kartu za bioskop, prošetajte sa njima gradom, sedite i pričajte u parku. Možda kao ideja – skupiti novac da se angažuje psiholog koji bi bio besplatan za svu decu sa takvom nesrećom u životu. Da se natera opština da brine o tim porodicama, da imaju sve što zatreba

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seventeen − 1 =