Пола туцета голова у Тешици, Корманци прекинули пост

У 11. колу Окружне фудбалске лиге, досадашњи лидер првенства Полет из Радевца био је слободан, а што се остала два алексиначка представника тиче, они су на свој конто уписали по три бода.

ФК Јастребац Тешица

Јастребац је у Тешици био више него убедљив; против Борца из Азбреснице постигао  је пола туцета голова! По два гола дали су Дарко Ценић и Милан Тасић, а по једанпут су се у стрелце уписали Александар Станковић и „резервиста” Далибор Крстић.

ФК Борац Азбесница

После девет кола Слога је најзад уписала другу победу у јесењем делу првенства. Корманци су пред својим навијачима са 5:3 победили екипу Моравца из Заплањске Топонице. Двоструки стрелци за Слогу су Немања Рајковић и Александар Анђелковић, један гол је додао Јован Стојковић, док је сва три поготка за госте постигао Младен Денић.

Остали резултати:

Балајинац: Земљорадник – Топлица (Шарлинац) 6:1,
Рожина: Наисус – Баличевац 1:0,
Јовановац: Слога – Моравац (Чечина) 4:0,
Кочане: Раднички – Победа (Русна) 2:0, и
Мерошина: Рад – Тасковићи 4:3.

Вођство на табели преузео је Земљорадник са 23 бода, Полет из Радевца је пао на друго месту са бодом мање, трећепласирани Наисус има 21 бод, Јастребац је на четртој позицији са 20 бодова, док је Слога из Кормана на 14. месту са седам бодова.


СЛОГА (К) – МОРАВАЦ (ЗТ) 5:3 (2:1)

Игралиште у Корману. Судија: Никола Јанковић (Ниш). Стрелци: 1:0 Н. Рајковић у 8, 1:1 Денић у 22, 2:1 А. Анђелковић у 37, 2:2 Денић у 53, 3:2 А. Анђелковић у 55, 4:2 Н. Рајковић у 65, 4:3 Денић у 70, 5:3 Ј. Стојковић у 90. минуту.

СЛОГА (К): Недељковић, Л. Стојковић, Ј. Стојковић, Димитријевић, Стевановић, А. Анђелковић, Радојковић, Војиновић, Рајковић, Ђорђевић, Николић.

МОРАВАЦ (ЗТ): Илић, Денић, Ђокић, Марјановић, М. Крстић, Тричковић, Ћирић, Стаменковић, Михајлов, Н. Крстић, Тепавчевић.


Фотографије: званична Инстаграм страница ФК Јастребац, Тешица

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

7 + 10 =