Почео упис ученика за одсек соло певања

Као што смо већ јуче најавили, Основна музичка школа „Владимир Ђорђевић” почела је данас са уписом нових полазника за предстојећу школску годину у матичној школи у Алексинцу. Поред пријемних испита за неке од инструмената, у току је и пријемни испит за пријем нових ученика за одсек соло певања.

− Почео је пријемни испит, дакле, током маја месеца радимо пријемне испите за кандидате који су заинтересовани да упишу музичку школу. Што се соло певања тиче, девојке са минимум 13 година и момци са минимум 16 година су добродошли да се пријаве и полажу пријемни испит – рекла је за наш портал Милица Красић Митровић, професорица соло певања у ОМШ „Владимир Ђорђевић”. − Треба да спреме неку песму по свом избору, да дођу, попуне пријаву и остало ћемо решавати у ходу. Да буду добро расположени и да лепо певају – закључила је наша саговорница.

Ове године Основна музичка школа „Владимир Ђорђевић” уписаће око 10 ученика на одсек соло певања, тако да је позив отворен за све заинтерсоване младе људе који желе да „школују” свој глас.

Сви заинтересовани млади људи, будући ученици музичке школе, више информација о начину пријаве и полагању пријемног испита могу сазнати путем телефона 018/800-748 или имејл адресе ms.aleksinac@mts.rs, или у просторијама школе у згради Центра за културу и уметност Алексинац, Душана Тривунца 15, улаз лево на спрату.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

9 − two =