Почела продаја карата за Фестивал

Полако нам се приближава VI Позоришни фестивал за децу који се у Алексинцу одржава од 15. до 21. маја, а организатор фестивала Градско позориште „Театар 91” је кренуо са продајом комплета карата.

Карте су у продаји, цена једног комлпета за 7 представа је 500 динара, док је појединачна цена по представи 100 динара.

− Наши најмлађи посетиоци могу да се организују са својим другарима да дођу и да купе карте. Цена је повољна, није мењана у односу на прошлу годину. Мислим да наша деца треба да виде представе које гостују на нашем фестивалу с обзиром на то да су професионална позоришта у питању, а ипак је цена карте стварно минимална. Ово је, понављам, прилика да позовем нашу најмлађу публику да дође и да нам се придружи током седам дана трајања фестивала − рекла је Милена Рашић, директорка Градског позоришта „Театар 91”.

Како истичу организатори фестивала, они су определили, отприлике,  једну трећину сале за комплет улазница, зато што има заинтересоване публике која жели да купи карту само за неку одређену представу коју жели да погледа. Међутим, они желе да продају што више пакета карата, не због финансија, већ због посећености, јер им је циљ да сала буде пуна свих седам дана.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four − one =