Писац Бане Јанковић у улози библиотекара, учлањивање до краја радног времена

У библиотеци „Вук Караџић” у Алексинцу, данас се поводом 8. марта, Међународног дана жена, врши бесплатно учлањивање свих заинтересованих дама за предстојећу календарску годину. Позиву библиотеке да данас присуствује упису у улози библиотекара радо се одазвао наш познати новинар и књижевник из Ниша, Бранислав Јанковић.

− Ја сам дугогодишњи пријатељ библиотеке „Вук Караџић” и радо сам се одазвао позиву да будем гост за 8. март и да учлањујем даме из Алексинца. Свака акција везана за библиотеку је добра и увек подржавам такве ствари – рекао је за наш портал поменути писац.

Према речима познатог писца, али и овдашњих библиотекара, постоји велико интересовање суграђанки, што смо могли и ми да видимо приликом посете овој установи. Ово је била и одлична прилика да са својим можда омиљеним аутором размене искуства о његовим романима.

− Ми писци пишемо књиге због наших читатеља и ја се увек радујем када сретнем некога са ким могу да попричам о својим књигама, зато и ми писци волимо промоције и сајмове и овакве акције јер та интеракција између писца и читаоца је јако битна ствар – додао је Јанковић.

Бесплатан упис у библиотеку вршиће се до краја радног времена, а паралелно се врши и у свим истуреним одељењима.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

17 + eleven =