Петровдански вашар „скраћенˮ на један дан

Члановима Штаба за ванредне ситуације општине Алексинац  није било лако на данашњој седници приликом одлучивања по захтеву Одељења за привреду којим је затражена препорука о одржавању предстојећег Петровданског вашара.

Након дискусије издвојила су се два става. Један, за који се залагала струка и поједини чланови, да вашар буде једнодневни и други, да он траје као и ранијих година три дана. Прегласавањем 5:4 одлучено је да Петровдански вашар, као јавни скуп, буде организован само један дан и то 12. јула.

Вашар ће бити организован са продајним тезгама у улици иза Градског стадиона и стадиона за мале спортове.

Ковид редари ће контролисати примену епидемијских мера током одржавања вашара.

Насловна фотографија: Архива Алпресс.

Један коментар

  1. Какве су ово ненормалне одлуке страшно! Какав бре више вашар! Па изађите више из средњег века аман! Направите неки пројекат од чега ће град да заживи, да ојача, да се обогати а не ове сељоберије више које све што знају је да оставе огромно ђубре које између осталог заврши и у Моравици, аман! Еј чуј вашар! И још код стадиона! Па лепа нова прометна улица нимало није за вашар, уништиће траву, уништиће леп дрворед, уринираће на све стране. Пребаците га лепо негде на вашариште или на стрелиште или тако негде и таман ће да буде у духу вашара, даље од града те распале вашаре више!

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one + fifteen =