NiF

Пет медаља за Алексинчане

Током викенда у Марибору (Словенија) је одржано друго колу Јадранске лиге и 15. Међународни турнир „Марибор опен”, на којима су учествовали и такмичари алексиначког Џудо и џиу-џицу клуба НиФ.

NiF У оквиру другог кола Јадранске лиге, Алексинчани су поражени са 5:1 од екипе Феникса из Подгорице. Боје НиФ-а бранили су: Никола Трајковић, Андрија Богдановић, Никола Петровић, Младен Миловановић, Филип Трајковић и Милош Миљковић.

‒ Наша подмлађена екипа дала је све од себе, али су овога пута за ривала имали веома јаку и искусну екипу ‒ каже тренер НиФ-а, Драган Трајковић.

На турниру „Марибор опен” такмичари НиФ-а освојили су пет медаља: две златне, две сребрне и једну бронзу. Златом су се окитили: Данијела Јоић (наде, – 57 кг) и Филип Трајковић (јуниори, – 94 кг), сребро је припало Николи Петровићу (кадети, – 60 кг), и Андрији Богдановићу (кадети, – 81 кг) , а бронза Николи Трајковићу (сениори, – 85 кг).

Турнир је имао статус европског купа и био бодован за међународне ранг-листе, а наступило је око 500 такмичара из 26 клубова из 15 европских држава: Аустрије, Италије, Мађарске, Немачке, Белгије, Пољске, Израела, Румуније, Србије, Хрватске, Бугарске, Црне Горе, БиХ, Македоније и Словеније.

NiF

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 × one =