Šobić

Pesme Miladina Šobića na aleksinačkoj sceni

Prvog dana marta meseca aleksinačka publika u Domu kulture imaće prilike da uživa u pesmama legendarnog kantautora Miladina Šobića koje će izvesti „Šobić tribjut bend”. Ovaj bend nastupa uz ekskluzivno pravo pevača, a čine ga prošlogodišnji učesnik Evrosonga, pevač i gitarista Vanja Radovanović i violinista Đuro Kojić.

Tribute Šobić
1. mart, 20 sati, cena karte: 250 dinara

‒ Aleksinčani će biti u prilici da prvi na teritoriji uže Srbije uživaju u muzici ‘Šobić tribjut benda’. Interesovanje za koncert u Aleksincu i okolini je veliko i to među pripadnicima svih generacija – kažu organizatori iz Centra za kulturu i umetnost.

Veliko interesovanje za ovaj koncert pokazuje, kažu organizatori, da su pesme Miladina Šobića, koji se povukao sa scene pre više od tri decenije, ipak preživele i da iako medijski zapostavljene uspevaju da pronađu put do nove publike.

‒ Šobić je ostavio dubok i neizbrisiv umetnički trag na teritoriji cele SFRJ sedamdesetih i početkom osamdesetih godina prošlog veka, pa smo očekivali lep odziv pripadnika generacija koje su tada imale priliku da studiraju, vole i sanjare uz njegovu muziku, ali nas je obradovalo veliko interesovanje i mladih za koncert – poručuju u CKU Aleksinac

U Centru za kulturu i umetnost najavljuju još dva martovska koncerta. Osmog marta nastupiće glumac Igor Đorđević, Bora Dugić i gitarski trio Balkan strings. U četvrtak, 14. marta, Aleksinac će ugostiti i svetsku etno divu Amiru Medunjanin.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

5 × 4 =