Šobić

Песме Миладина Шобића на алексиначкој сцени

Првог дана марта месеца алексиначка публика у Дому културе имаће прилике да ужива у песмама легендарног кантаутора Миладина Шобића које ће извести „Шобић трибјут бенд”. Овај бенд наступа уз ексклузивно право певача, а чине га прошлогодишњи учесник Евросонга, певач и гитариста Вања Радовановић и виолиниста Ђуро Којић.

Tribute Šobić
1. март, 20 сати, цена карте: 250 динара

‒ Алексинчани ће бити у прилици да први на територији уже Србије уживају у музици ‘Шобић трибјут бенда’. Интересовање за концерт у Алексинцу и околини је велико и то међу припадницима свих генерација – кажу организатори из Центра за културу и уметност.

Велико интересовање за овај концерт показује, кажу организатори, да су песме Миладина Шобића, који се повукао са сцене пре више од три деценије, ипак преживеле и да иако медијски запостављене успевају да пронађу пут до нове публике.

‒ Шобић је оставио дубок и неизбрисив уметнички траг на територији целе СФРЈ седамдесетих и почетком осамдесетих година прошлог века, па смо очекивали леп одзив припадника генерација које су тада имале прилику да студирају, воле и сањаре уз његову музику, али нас је обрадовало велико интересовање и младих за концерт – поручују у ЦКУ Алексинац

У Центру за културу и уметност најављују још два мартовска концерта. Осмог марта наступиће глумац Игор Ђорђевић, Бора Дугић и гитарски трио Balkan strings. У четвртак, 14. марта, Алексинац ће угостити и светску етно диву Амиру Медуњанин.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two × 2 =