Pejaković

Пејаковић фебруара у Алексинцу

Први пут у музичкој каријери Никола Пејаковић Коља у четвртак, 7. фебруара, наступиће у алексиначком Дому културе. На сцени ће му се придружити продуцент Воја Аралица и музичари који су учествовали у стварању његовог најновијег албума „Четири прста”, који је утемељен на блузу, али жанровски разноврстан. kolja aleksinac

Организатори из Центра за културу кажу да је интересовање за овај концерт велико и да су најављене групне посете из околних градова и општина.

‒ Било је јако тешко доћи до овог концерта, тачније до термина за његово одржавање у Алексинцу. Довољно је рећи да, колико је мени познато, географски испод Београда Никола Пејаковић неће наступати сигурно негде до летњих месеци, што је изазвало појачано интересовање људи из окружења, односно људи који воле његову музику из Ниша, Крушевца, Сокобање. Надамо се пуној сали – каже Милош Паовић, уредник програма Центра за културу и уметност.

Концерт је заказан за 20 сати, а цена карата у претпродаји је 300 динара, док ће недељу дана пре наступа, односно од 1. фебруара, коштати 400 динара.

Никола Пејаковић широј публици познат је и по својим улогама у филмовима „Лепа села лепо горе”, „Ми нисмо анђели”, „Мртав ‘ладан”, али и серијама „Отворена врата” и „Црни груја”.

У Центру за културу и уметност најављују и осмомартовски концерт на коме ће наступити Balkan strings и Бора Дугић, а љубитељи поезије моћи ће да уживају у наступу Игора Ђорђевића, глумца Народног позоришта у Београду.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 + 10 =