Пехари прваку и најбољим актерима

На крају првенства Општинске лиге, у коме се ове године такмичило 13 клубова, Фудбалски савез општине Алексинац (ФСО), доделио је награде и признања.

Првак лиге, екипа Полета из Витошевца, која ће се од јесени такмичити у Окружној лиги, награђена је пехаром који је капитену Предрагу Живковићу уручио председник ФСО Милан Јовановић. Oн је Полету пожело пуну успеха у Окружној лиги у коју се екипа из Витошевца враћа после осам година.

Титулу најбољег стрелца понео је Ненад Милуновић, члан Шкриљца из Брадарца, који је у току минуле такмичарске сезоне постигао 44 гола. Милуновићу је пехар доделио такмичарац Лозан Стоилков.

 

Ненад Миленковић, голман Младости 1955 из Моравца, која се укључила у такмичење после 27 година, проглашен је за најбољег голмана, док је његовом клупском другу и капитену екипе Младену Смиљковићу додељена титула најпреспективнијег играча. Њима су пехаре уручили председник и потпредседник ФСО Милан Јовановић и Иван Ђорђевић. 

Јастребац 2022 из Доњег Сухотна, дебитант у овогодишњем првенству, награђен је пехаром као најдисциплинованија екипа, односно тим који је добио најмање јавних опомена. Капитену екипе Владимиру Грујићу пехар је доделио дисциплинац Иван Илић.

Фотографије: Оливер Стефановић, Ђорђе Огњановић

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one × one =