Пчелари, помозите најугроженијима!

Друштво пчелара Алексинац објавило је на својој званичној фејсбук страници позив свим својим члановима да се укључе у акцију коју је покренуо Извршни одбор Савеза пчеларских организација Србије (СПОС). Ради се о томе да сваки пчелар издвоји по килограм меда и стави га на располагање држави, односно локалној самоуправи за помоћ најугроженијем слоју становништва у циљу подизања имунитета и квалитета исхране.

˗ Ако неко може да издвоји више, наши суграђани ће му свакако бити захвални. Наше мало некоме је много, не заборавите то ˗ поручило је Друштво пчелара Алексинац и позвало своје чланове да најкасније до 25. марта доставе по килограм меда (обавезно у стакленој тегли било ког типа, са новим металним поклопцем, без воска на површини меда).

По завршетку акције, надлежни ће преузети мед и доставити га нашим старијим суграђанима, како би им мед помогао да стекну бољи имунитет или да што лакше преболе обољење које узрокује нови корона вирус. Ако неко има могућности, пожељно је да донира и прополис капи.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twenty + eleven =