Паљењем покушали да сакрију доказе

Интензивним оперативним радом, припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу, пронашли су и привели три особе осумњичене да су 13. фебруара у околини Ниша украле аутомобил „хјундаи“ власништво двадесетосмогодишњег мушкарца, а потом га запалили, стоји у данашњем саопштењу Полицијске управе Ниш.

Сумња се да су двадесетседмогодишњи мушкарац из околине Ниша, деветнаестогодишњак из околине Алексинца и седамнаестогодишњак из околине Ниша обили аутомобил којим су се одвезли до реке у насељу Доња Топоница и запалили га.

Такође се сумњиче да су претходно из аутомобила украли акумулатор, ЦД плејер и  звучнике које је полиција код њих пронашла и вратиће их власнику.

Како се наводи у саопштењу, припадници полиције пронашли су и катализатор који су они, како се сумња, продали једном мушкарцу у Нишу.

По налогу Основног јавног тужилаштва у Нишу, против двадесетседмогодишњег и деветнаестогодишњег мушкарца биће поднета кривична пријава због постојања основа сумње да су извршили кривична дела тешка крађа и уништење и оштећење туђе ствари.

Такође, по налогу Вишег јавног тужилаштва у Нишу, кривична пријава биће поднета и против седамнаестогодишњака, осумњиченог да је извршио иста кривична дела. 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

six − three =