Oživeo Lipovac, gosti i u septembru

Ovog leta Ustanova „Lipovacˮ ima sve više gostiju. Osim organizovanih grupa, „Lipovacˮ ima i individualne posete koje su vezane za ranije najavljeni jednodnevni boravak koji podrazumeva i organizovan ručak.

Kapaciteti Ustanove „Lipovacˮ su svakodnevno angažovani, a njihova popunjenost se kreće od 40 pa do preko 90 odsto. Gostiju ima skoro iz cele Srbije, a među njima su i mladi sportisti. Kvalitetan vazduh i dobra hrana, uz specifičan ambijent su glavni aduti ove destinacije.

‒ Ustanova „Lipovacˮ je već krajem maja imala svoje prve goste, to je bio folklor iz Niša. Dalje se nastavila priča sa gostima iz Beograda i iz Aleksinca. Zadovoljni su gostoprimstvom, zadovoljni su hranom. Tako da imamo i pojedinačne posete, one dolaske što smo reklamirali da ljudi dođu na neki nedeljni ručak porodično sa prijateljima, ali i posete raznih organizacija, penzionera, sindikata, udruženja građana ‒ kaže direktorka ove ustanove Milena Maksimović.

Po rečima naše sagovornice, ustanova ima do sredine septembra rezervacije od strane gostiju.

Foto: Milena Miladinović.

‒ Za naredni period, do kraja avgusta i početak septembra, imamo popunjene kapacitete sa sportistima, sa našim sportskim klubovima i nekim pojedinačnim grupama koje su i ranije dolazile iz Vojvodine. Svi aranžmani su dogovoreni i uglavnom su za sada sve grupe koje su boravile u Lipovcu zadovoljne – objašnjava direktorka Ustanove „Lipovacˮ.

Ono što pomalo brine je neizvesnost oko epidemijske situacije. Ovde se nadaju da neće biti neophodno da se ponovo uvode rigorozne mere u borbi protiv širenja virusa korona.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

4 × 5 =