Оживео Липовац, гости и у септембру

Овог лета Установа „Липовацˮ има све више гостију. Осим организованих група, „Липовацˮ има и индивидуалне посете које су везане за раније најављени једнодневни боравак који подразумева и организован ручак.

Капацитети Установе „Липовацˮ су свакодневно ангажовани, а њихова попуњеност се креће од 40 па до преко 90 одсто. Гостију има скоро из целе Србије, а међу њима су и млади спортисти. Квалитетан ваздух и добра храна, уз специфичан амбијент су главни адути ове дестинације.

‒ Установа „Липовацˮ је већ крајем маја имала своје прве госте, то је био фолклор из Ниша. Даље се наставила прича са гостима из Београда и из Алексинца. Задовољни су гостопримством, задовољни су храном. Тако да имамо и појединачне посете, оне доласке што смо рекламирали да људи дођу на неки недељни ручак породично са пријатељима, али и посете разних организација, пензионера, синдиката, удружења грађана ‒ каже директорка ове установе Милена Максимовић.

По речима наше саговорнице, установа има до средине септембра резервације од стране гостију.

Фото: Милена Миладиновић.

‒ За наредни период, до краја августа и почетак септембра, имамо попуњене капацитете са спортистима, са нашим спортским клубовима и неким појединачним групама које су и раније долазиле из Војводине. Сви аранжмани су договорени и углавном су за сада све групе које су боравиле у Липовцу задовољне – објашњава директорка Установе „Липовацˮ.

Оно што помало брине је неизвесност око епидемијске ситуације. Овде се надају да неће бити неопходно да се поново уводе ригорозне мере у борби против ширења вируса корона.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

15 − 10 =