Отворена врата за месне заједнице (ВИДЕО)

У општини Алексинац устаљена је пракса да се сваке среде председник општине састаје са председницима Месних заједница. Наравно, председници месних заједница морају да пре тога најаве свој долазак због целокупне епидемиолошке ситуације, али у суштини нико од представника месних заједница никада није враћен. У току јучерашњег дана председник општине Далибор Радичевић је у свом кабинету примио представнике месних заједница Суботинац, Катун, Добрујевац, Мозгово, Алексиначки Бујмир и Дражевац.

− Оно што се прича са њима су актуелни проблеми у њиховим месним заједницама. То су разноразни проблеми од комуналног уређења, уређења зоне школе и онога што можемо ми урадити као локална самоуправа до проблема са сеоским водоводима и проблемима са спортским теренима. Јуче смо се са представницима месних заједница Катун, Добрујевац и Станци договарали око помоћи коју могу да пруже наша Јавна предузећа за реализацију замене примарног цевовода од изворишта до самог базена − објаснио је председник Радичевић.

На поменутом састанку договорен је и сусрет у Дражевцу представника општине са представницима месне заједнице и тамошње школе, јер тамо постоји нерашчишћен део терена где би могао да се направи терен за мале спортове, који би користио не само за мештане месне заједнице него и за школу и саме ђаке који иду у ту школу.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

16 + thirteen =