Остало још мало комплета карата за Позоришни фестивал за децу

Почетком наредне седмице, тачније у понедељак у Алексинцу почиње Позоришни фестивал за децу, а да је интересовање најмлађе публике велико сведочи интересовање за куповину комплета карата.

Према извештају са благајне Дома културе, за фестивал који почиње 20, а завршава се 26. маја, комплети карата за партер су већ распродати и увелико се продају комплети за места на балкону. Комплет карата стаје 500 динара, док је цена појединачне улазнице 100 динара и оне ће се продавати на дан представе.

Током фестивала биће одиграно седам представа, од тога шест такмичарских, а једна у част награђених и то последњег дана фестивала. На алексиначкој сцени наступиће представе „Вук и седам јарића” у извођењу Позоришта лутака Ниш, „Пепељуга” Регионалног позоришта Нови Пазар, „Храбра кројачица” Крушевачког позоришта, „Могућност забављања код птица” Битеф театра, „Ружно паче” Народног позоришта Пирот и „Бамби” Малог позоришта „Душко Радовић” из Београда.

У част награђених, последње вечери, ансамбл организатора фестивала Градског позоришта „Театар 91” које ради под окриљем Центра за културу и уметност Алексинац одиграће представу „Семафорко”.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

12 + thirteen =