Културни програм за госте, најбољим ученицима поклони

Основна школа „Десанка Максимовић” из Катуна данас је прославила свој Дан школе, на дан када је рођена песникиња чије име носи ова образовна установа.

У матичној школи одржан је пригодан културни програм, састављен од музичких, фолклорних и сценских тачака које су припремили ученици са својим наставницима.

У име домаћина, присутне ученике, наставнике, родитеље и госте поздравио је директор школе Бојан Младеновић, који се, осим речи хвале ђацима на постигнутим резултатима у школској години, и захвалио наставницима, ученицима и њиховим родитељима на залагању у организовању пригодне приредбе за овај свечани дан.

− Све оно што смо радили од прошле приредбе до сада показаће вам ђаци који су свестрани. Причају, рецитују, негују српску традицију и својски су се са наставницима потрудили да направе леп програм – поручио је Бојан Младеновић, директор ОШ „Десанка Максимовић”.

Међу данашњим гостима били су и представници локалне самоуправе на челу са председником општине Алексинац Далибором Радичевићем, а ту су се нашли и директори основних и средњих школа, као и директори јавних установа.

У сусрет Дану школе изашао је и 21. број школског часописа „Маслачак” који уређују наставници и ученици и у коме се могу прочитати и погледати ученички литерарни и ликовни радови, као и активности које ова школа спроводи.

На самом крају програма, директор Бојан Младеновић је пригодним поклонима, књигама и дипломама, наградио најбоље ученике и пожелео свим ученицима да и у наредним годинама остварују добре резултате.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four × five =