Oсновано Спортско удружење „Будућност 2024”

Од 24. маја, фудбалска заједница алексиначке општине постала је богатија за још једног члана. На тај дан, у Дому културе у Доњем Адровцу, одржана је Оснивачка скупштина Спортског удружења „Будућност 2024”.

Оснивачки одбор, у саставу Славољуб Марковић, Милош Војиновић и Немања Петровић, сазвао је Оснивачку скупштину којој је присуствовало 23 мештана. На Скупштини је усвојен Статут и изабрани су чланови Управног и Надзорног одбора, као и председник и заменик председника клуба.

За чланове Управног одбора изабрани су: Славољуб Марковић, који ће бити и делегат у Фудбалском савезу општине, Милош Војиновић, Слободан Живковић, Немања Петровић и Урош Петровић. Председник Надзорног одбора постао је Никола Стојановић, док су чланови Никола Живковић и Лазар Јовић.

На првој седници Управног одбора, Славољуб Марковић је изабран за председника, Милош Војиновић за његовог заменика, а Милош Мирчић за секретара. Њихов избор је једногласно потврђен и поздрављен аплаузом од стране учесника Оснивачке скупштине.

Директор Спортско-рекреативног центра Алексинац (СРЦА), Душан Пешић, присуствовао је овом скупу и новооснованом клубу поклонио мреже, најавивши и додатни поклон од стране Општине у виду комплета опреме и фудбалских лопти.

Новоформирани клуб ће се од јесени укључити у првенство Општинске лиге.

Фотографије: Драган Јовановић Лера

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 × 5 =