ŽRK Aleksinac

Осице „изуједале” Алексинчанке

У дебију пред својим навијачима, рукометашице Алексинца доживеле су праву катастрофу од Осица из Књажевца које у славиле са 25 голова разлике – 9:34. Тако су Књажевчанке вратиле Алексинчанкама „мило за драго”, и то са повећом каматом, за прошлогодишњи пораз у граду на три Тимока.

Превагу на утакмици донело је неколико искусних и добро расположених гошћи које су одлично одиграле и у нападу и у одбрани. Насупрот њима, Алексинчанке су деловале бледо и безидејно.
На овој утакмици, први пут су делили правду двојица нових судија из нашег града, Младен Стојановић и Милош Нисић, и свој посао су, општи је закључак, одлично обавили.

Sudije sa delegatom


АЛЕКСИНАЦ – ОСИЦЕ 9:34 (5:16) 

Хала спортова Алексинац. Гледалаца: око 30. Судије: Младен Стојановић, Милош Нисић (Алексинац). Седмерци: Алексинац 3(1), Осице: 2(2). Искључења: Алексинац 6, Осице 10 минута.

Aleksinac - Osice


ZRK AleksinacАЛЕКСИНАЦ: Јевтић, Тимотијевић, Павловић 1, Миладиновић, Михајловић 1, Милојковић, Станковић, Стевановић, Младеновић, Бранковић 3, Милетић, Стефановић, Мијалковић 2, Јовановић 2, Савић.

ZRK OsiceОСИЦЕ: А. Ранђеловић, Т. Ранђеловић 5, Андрејић, М. Здравковић, Стефановић 1, Вељковић 2, Марјановић 2, Стојковић 3, Л. Здравковић, Динић 5, Богдановић 6, Миливојевић 5, Кочић 5, Светозаревић.


 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eight + three =