Опрезно за Ражањ и Београд

Возачи који путују аутопутем ка Ражњу, односно Београду треба да буду опрезни пошто се на неколико километара испред Ражањске петље саобраћај због радова одвија једном страном аутопута. На траци из Ражња, три километра након петље, увелико раде машине за скидање асфалта и камиони који одвозе тај материјал. Једна деоница је и покривена новим асфалтом, али још се преко ње не одвија саобраћај.

Овакав призор је забележила наша екипа која је пролазила аутопутем и споредним регионалним путем, па је мало зачуђујућа информација која се на сајту Јавног предузећа Путеви Србије може прочитати, под датумом 10. јун, где пише „Завршени су радови на санацији коловоза, на делу државног пута I А реда број један, у близини петље Ражањ, у смеру ка Нишу. Саобраћај је нормализован”.

Вероватно се ова објава односи на онај део реновираног пута који је асфалтиран, али колико смо приметили њега користе само камиони који чекају на утовар асфалта који се одстрањује, а док се возила из Ражња према Алексинцу усмеравају на супротну траку која је сада двосмерна у дужини отприлике 5-6 километара.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 × 2 =